The Complete South Africa Feeling

Staat Zuid-Afrika al lange tijd op uw wensenlijstje en wilt u zoveel mogelijk van dit geweldig mooie land zien? Dan is deze autorondreis iets voor u! In drie weken reist u langs vrijwel al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft. Een ongekende rijkdom aan cultuur en tradities, adembenemende landschappen, heerlijke wijnen en uitstekende safarimogelijkheden wachten op u. Een aantal boeiende excursies maakt deze reis helemaal compleet. De route is goed uitgebalanceerd, om u alle tijd te geven de bezienswaardigheden te bezoeken, maar ook om van uw verblijf te genieten. Heeft u nog langer de tijd, dan kunnen wij uw verblijf in een aantal interessante plaatsen altijd verlengen. U verblijft in kleinschalige, middenklasse guesthouses, waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Het is uiteraard ook mogelijk om uw verblijf te ‘upgraden’ naar luxere accommodaties.

Tijdens deze reis bezoekt u onder andere: Swasiland, Klaserie Private Reserve (onderdeel van Kruger), White River, Addo Elephant National Park, Oudtshoorn, Stellenbosch en nog veel meer.

Bij deze reis zijn de vluchten, autohuur en overnachtingen op basis van ontbijt inbegrepen. Daarnaast zijn extra 2x lunch en 2x diner inbegrepen, evenals de excursie naar Robben eiland en een Hippo & Croc boottocht in St Lucia ook inbegrepen/

Heeft u interesse in deze reis? Wij adviseren u heel graag over alle mogelijkheden, dus kom eens bij ons langs of vul het formulier in zodat wij u alle informatie toe kunnen sturen.

 

aantal personen

datum