Family Fun in Namibië

Namibië is wellicht niet de eerste bestemming waar u aan denkt als u met uw gezin vakantieplannen maakt. Toch is Namibië ook interessant voor kinderen die van natuur en avontuur houden. TravelXL Dolfijn Reisburo biedt een speciale reis aan die op gezinnen met jonge kinderen is afgestemd, waarbij u doorgaans twee nachten verblijft in accommodaties met familiekamers, de afstanden daar waar mogelijk beperkt worden en waarbij er ruim voldoende tijd is om niet alleen interessante plekjes te bezoeken, maar ook om tijd door te brengen met de kinderen bij het zwembad of in de natuur. Let wel: in onze zomermaanden is het winter in Namibië en dus vrij koud om te zwemmen!

Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u hartelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger, die u een luxe reismap overhandigt met daarin de routebeschrijvingen, algemene informatie, tips voor onderweg, vouchers, etc. Vervolgens haalt u uw huurauto op bij het kantoor op de luchthaven, waarna u naar uw accommodatie Capbon Guesthouse rijdt in Windhoek. Geniet ’s avonds van de typische Namibische keuken in één van de restaurants in de stad.

Tijdens deze reis bezoekt u onder andere het domein van de Bosjesmannen, de duinen van de Sossusvlei en het Etosha National park.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige Fly-Drive? Uiteraard adviseren wij u graag over deze reis en bent u van harte welkom op ons reisburo waar de koffie altijd voor u klaar staat. Natuurlijk mag u ook het contact formulier op deze site invullen zodat wij u van alle informatie kunnen voorzien.

aantal personen

datum