Nanda GravestijnTravel Planner

Mijn naam is Nanda Gravestijn en ik ben de eigenaresse van Dolfijn Reisburo.

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de reiswereld en ben ik er 2x voor een periode van anderhalf jaar tussenuit geweest, vanwege de geboorte van mijn kinderen.

In de jaren dat ik nu werkzaam ben op het reisburo heb ik veel ervaring opgedaan met de verkoop van reizen en alles wat daarmee samenhangt. Veel is er ook veranderd in de afgelopen jaren en dat maakt dat het voor mij steeds een uitdaging blijft om voor onze klanten de leukste reis te boeken. Van de bestemmingen die ik gezien heb zijn New York en Marrakech wel mijn favorieten. Het zijn 2 totaal verschillende steden, maar hebben beiden hun eigen charme en zijn daardoor zeer de moeite van het bezoeken waard.

In november van 2013 heb ik de cruise met de Pullman Monarch gemaakt waarbij je inscheept op Curacao of Aruba en vervolgens onder andere Panama en Colombia bezoekt. Deze reis was 1 van de leukste reizen die ik tot nog toe gemaakt heb, omdat je in totaal verschillende culturen terecht komt, en tevens het relaxte van het cruisen meemaakt. Echt een aanrader dus.