Wilt u lekker op vakantie, maar weet u nog niet waar heen? Laat u door ons inspireren voor de mooiste bestemmingen.

Laat mij een keuze voor je maken van de leukste hotels, appartementen of andere accommodaties. Door mijn jarenlange ervaring en het uitgebreide aanbod kan ik altijd de leukste en mooiste reis aan je aanbieden:

Portugal

  

Wie aan Portugal denkt, denkt aan zon, zee, strand, lekker eten en drinken. Het meeste bekende product uit Portugal is natuurlijk Port. Maar het land heeft zoveel meer te bieden dan alleen dat. Over het hele land is de natuur prachtig; van het mooie groene landschap op de Azoren tot de indrukwekkende rotsformaties in de Algarve. Ook op het gebied van accommodaties is Portugal veelzijdig met leuke pittoreske hotelletjes en moderne all inclusive hotels.  Hieronder vindt u de leukste hotels, door ons aanbevolen:

Hotels

 

Griekenland

 

Met meer dan 15.000 km kustlijn en ruim 3.000 eilanden zijn het strand en de zee nooit ver weg. Deze andere wereld, met azuurblauwe zee, ligt slecht op 3 uur vliegen vanaf Nederland. Griekenland bied een ruime variatie aan natuur en cultuur door de verschillende eilanden. Eén ding wat ze allemaal gemeen hebben; lekker eten en drinken. Hieronder vindt u een selectie van de leukste hotels:

Hotels

 

Italië

Beeldt u eens in: een weg met cipressen aan beide zijde, die slingert door een glooiend heuvellandschap. Dit is het meest bekende voorbeeld van het Toscaanse landschap. Wie denkt aan Italië denkt aan mode, pizza, pasta, cappuccino en heerlijke wijn. Het is bijna onmogelijk om Italië te bezoeken, zonder een bezoek te hebben gebracht aan een van de cafés of pizzeria’s te hebben bezocht. Het land in de vorm van een laars, bied aan variatie aan rijke cultuur en natuur en is zeker het bezoeken waard! Benieuw naar de leuke hotels? Kijk dan hieronder: 

 

Hotels