Sensimar Elounda Village

Samen op stap en lekker culinair genieten? Kies een SENSIMAR hotel. Hier kom je alleen volwassenen tegen, dus je kunt in alle rust genieten van uw vakantie. De Sensimar hotels liggen bovendien altijd op prachtige locaties. Vakantie zoals vakantie bedoeld is. Dit is er één voor levensgenieters. Kies voor top kwaliteit, luxe en stijl. Voor een romantische en ontspannen vakantie is Sensimar Elounda Village de perfecte keuze. De kamers zijn modern en sfeervol ingericht en bieden de nodige privacy. Voor net dat beetje extra genot boek je een Mythica kamer. En ook culinair genot gegarandeerd. Met een verblijf op All Inclusive wil je hier de hele dag blijven. Beleef een heerlijke vakantie in stijl.
Minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn •zwembaden zijn zoutwater baden •dresscode diner: heren pantalon •min. leeftijd gasten: 16 jaar
Naast het gebruik van het buffetrestaurant ook dagelijks de mogelijkheid om te dineren in taverna “Symposium”en restaurant “Mirabello”(keuzemenu en vooraf reserveren)

Elounda5 Elounda2 Elounda3 Elounda4