Patricia van der BurghTravel Planner

Mijn naam is Patricia van der Burgh. In 2007 heb ik bij Dolfijn reisburo 5 maanden stage gelopen, na mijn afstuderen in 2010 ben ik weer komen werken bij Dolfijn Reisburo en werk ik hier nog steeds met veel plezier. 

Zelf hou ik ook erg van reizen of dit nou een zon, zee, strand bestemming is of een doen en zien bestemming, ik vind beide leuk. Met mijn ouders heb ik jarenlang gekampeerd in , deze manier van vakantie vieren blijf ik leuk vinden.

Cruise is echt 1 van mijn favoriete manieren om vakantie vieren, dit omdat je de perfect combinatie krijgt van zien, doen, lekker eten en relaxen, goede service en luxen.

Door de jaarlijkse studiereizen die wij mogen maken heb ik al aardig wat van de wereld mogen zien verre bestemmingen zoals Mexico, Dominicaanse Republiek, Curaçao. Maar ook de mooie plekjes dichterbij huis zoals : Turkije, Mallorca en Kroatië.

Mijn favoriete bestemmingen zijn Italië , omdat ik hier 5 maanden heb mogen wonen en Marrakech blijft ik toch een verassende stad vinden. Voor de wintersport bent u bij mij ook aan het juiste adres, vanaf mijn 5de ga ik jaarlijks naar de sneeuw. Mijn uitdaging is om voor u de juiste reis samen te stellen, of dit naar Turkije, Spanje, een exotische bestemming of een leuke stedenreis is. Kom gerust eens langs op ons reisbureau! ( Bellen of e-mailen mag uiteraard ook 🙂 Mijn collega’s en ik helpen u graag met het vinden van de juiste vakantie.

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.