De Wereld verkennen begint bij Dolfijn Reisburo

Eind 2003 zijn wij begonnen aan de Jhr. de Savornin Lohmanstraat 10/A in Ridderkerk. Hier hebben wij 10 jaar lang Dolfijn Reisburo opgebouwd en half oktober 2013 zijn wij verhuisd naar het Dillenburgplein in Ridderkerk. Natuurlijk ontvangt u hier nog steeds de vertrouwde service die u van ons gewend bent en zijn wij u van dienst met alles wat betrekking heeft tot uw vakantie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot 1 van de grotere reisbureaus in Ridderkerk en omgeving en staan we voor goede service.

Bijna alle reizen kunnen wij u aanbieden. Deze kunt u zelf reserveren via de uitgebreide zoek & boek functie, waar u kunt zoeken naar de voor u geschikte reis. Mocht u dit niet prettig vinden dan bent u vanzelfsprekend welkom op ons gezellige reisburo waar de koffie en/of thee voor u klaar staat. Samen met u zullen wij dan op zoek gaan naar de reis die het beste bij uw wensen past. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail bij ons informeren of reserveren.

Mocht u de door u gewenste reis niet terug kunnen vinden dan kunt u ook altijd bij ons informeren. Niet alles is via internet samen te stellen of te boeken en gezien wij buiten de brochures ook nog een behoorlijk aanbod hebben zullen wij bijna altijd voor u een passende offerte kunnen maken. Hierbij zullen wij zoveel mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen en de juiste accommodatie(s) vinden. Wij zien u graag op ons reisburo tegemoet.

Namens het team van Dolfijn Reisburo
Nanda, Patricia & Sylvana

Team van Dolfijn Reisburo

Nanda Gravestijn
Lees meer over Nanda Gravestijn
Mijn naam is Nanda Gravestijn en ik ben de eigenaresse van Dolfijn Reisburo.

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de reiswereld en ben ik er 2x voor een periode van anderhalf jaar tussenuit geweest, vanwege de geboorte van mijn kinderen.

In de jaren dat ik nu werkzaam ben op het reisburo heb ik veel ervaring opgedaan met de verkoop van reizen en alles wat daarmee samenhangt. Veel is er ook veranderd in de afgelopen jaren en dat maakt dat het voor mij steeds een uitdaging blijft om voor onze klanten de leukste reis te boeken. Van de bestemmingen die ik gezien heb zijn New York en Marrakech wel mijn favorieten. Het zijn 2 totaal verschillende steden, maar hebben beiden hun eigen charme en zijn daardoor zeer de moeite van het bezoeken waard. In november van 2013 heb ik de cruise met de Pullman Monarch gemaakt waarbij je inscheept op Curacao of Aruba en vervolgens onder andere Panama en Colombia bezoekt. Deze reis was 1 van de leukste reizen die ik tot nog toe gemaakt heb, omdat je in totaal verschillende culturen terecht komt, en tevens het relaxte van het cruisen meemaakt. Echt een aanrader dus.

Mail naar Nanda

Patricia van der Burgh
Lees meer over Patricia van der Burgh

Mijn naam is Patricia van der Burgh .

In 2007 heb ik bij Dolfijn reisburo 5 maanden stage gelopen, na mijn afstuderen in 2010 ben ik weer komen werken bij Dolfijn Reisburo en werk ik hier nog steeds met veel plezier. Zelf hou ik ook erg van reizen of dit nou een zon, zee, strand bestemming is of een doen en zien bestemming , ik vind beide leuk. Met mijn ouders heb ik jarenlang gekampeerd in , deze manier van vakantie vieren blijf ik leuk vinden.

Cruise is echt 1 van mijn favoriete manieren om vakantie vieren, dit omdat je de perfect combinatie krijgt van zien, doen, lekker eten en relaxen, goede service en luxen.

Door de jaarlijkse studiereizen die wij mogen maken heb ik al aardig wat van de wereld mogen zien verre bestemmingen zoals Mexico, Dominicaanse Republiek, Curaçao. Maar ook de mooie plekjes dichterbij huis zoals : Turkije, Mallorca en Kroatië.

Mijn favoriete bestemmingen zijn Italië , omdat ik hier 5 maanden heb mogen wonen en Marrakech blijft ik toch een verassende stad vinden. Voor de wintersport bent u bij mij ook aan het juiste adres, vanaf mijn 5de ga ik jaarlijks naar de sneeuw. Mijn uitdaging is om voor u de juiste reis samen te stellen, of dit naar Turkije, Spanje, een exotische bestemming of een leuke stedenreis is. Kom gerust eens langs op ons reisbureau! ( Bellen of e-mailen mag uiteraard ook 🙂 Mijn collega’s en ik helpen u graag met het vinden van de juiste vakantie. 

Mail naar Patricia


 
Sylvana Roza
Lees meer over Sylvana Roza

Al bijna 10 jaar werkzaam in de reisbranche en sinds 1 November 2015 bij Dolfijn Reisburo.

Mijn favoriete bestemming is toch wel Amerika. Ik heb inmiddels al een aantal delen van Amerika bezocht, waaronder Californië, New England inclusief New York en Florida.

Florida heb ik een aantal keren bezocht en daar ook een rondreis gemaakt maar ik heb ook vanuit Fort Lauderdale een cruise gemaakt naar de Caribbean. Een absolute aanrader!

Ik vind het een uitdaging om een rondreis samen met u helemaal uit te stippelen en gezien mijn ervaring weet ik de juiste plekjes voor u te vinden.

Ook staat Zuid-Afrika hoog op mijn lijst van favoriete bestemmingen.

Ik heb de mogelijk gekregen om daarheen te gaan middels een studiereis en heb het gebied, rondom Johannesburg en Krugerpark mogen ontdekken.

 

Binnen Europa en op het gebied van cruisen heb ik genoeg ervaring dus ik hoop u snel eens te zien op ons kantoor

Mail naar Sylvana


 

 

10 redenen waarom u kiest voor Dolfijn Reisburo:

  • Wij bieden Goede Service
  • Wij weten de mooiste plekjes en de leukste reizen
  • Wij hebben uitgebreide kennis
  • Wij zijn een enthousiast team
  • Wij maken altijd de prijsvergelijking waar mogelijk
  • Wij besparen u tijd
  • Wij geven u eerlijke informatie
  • Wij bieden u de mogelijkheid om extra’s als autohuur en excursies bij te boeken
  • Wij kunnen voor u de reis in optie zetten zodat u nog een paar dagen heeft om erover na te denken
  • Wij zijn ANVR & SGR aangesloten