Nog even en dan is het weer Kerst en is het voor de meeste mensen weer de ideale gelegenheid om zich op de vakantie voor de komende zomer te gaan richten. Ik weet nog dat een aantal jaar geleden de nieuwe zomerbrochures tussen Sinterklaas en Kerst uitkwamen. Hele stapels met brochures kregen we binnen die vervolgens voorzien van een adressticker en een prijsbijlage met de klanten meegegeven werden. De kerstperiode was de uitgelezen periode om je heerlijk in de gidsen te verdiepen en de ideale vakantie uit te zoeken.

Inmiddels zijn er (helaas) vele reisorganisaties verdwenen en hebben we allang niet meer zoveel gidsen als toen. Ook zijn er tegenwoordig geen prijsbijlages meer en moet je de prijzen maar opvragen bij ons als reisburo op via het internet. Gelukkig hebben we daarnaast dan ook wel weer heel veel aanbod naast de brochures gekregen zodat we eigenlijk nooit nee hoeven te verkopen. We kunnen tegenwoordig alles, van alleen de standplaats op de camping tot het volledig samenstellen van uw droomvakantie. Maar daarnaast is ook de periode van het maken van de boeking veranderd, waar we voorheen na de kerst en gedurende januari met een winkel vol wachtende klanten zaten, begint dit nu al in september/oktober. Onze klanten die al weten waar ze het komende jaar naar toe willen boeken dus al vroeg en de andere klanten, die wachten tot ze toestemming van hun werk hebben en iets leuks hebben gevonden.

Met alle onrust in de wereld wordt het toch ook wel lastig, want waar moet u naar toe? Gelukkig zijn er nog veel bestemmingen die wel “veilig” zijn en waar mensen nog met veel plezier naar toe reizen. Zo organiseren wij op donderdag 17 december een informatie avond over de Antillen & Jamaica en doen we op dinsdag 19 januari een zelfde avond over Cruisen met Kinderen en hoe leuk dat wel niet is. Met beide avonden willen wij jullie meenemen naar leuke bestemmingen waar je gewoon nog plezier kunt hebben en niet achterom hoeft te kijken.

Wij hopen u tijdens deze avonden te mogen verwelkomen. En wilt u meer informatie over de door u geplande reis? Laat het ons dan weten, want wij kijken met plezier met u mee. Heeft u elders iets gezien wat u leuk vindt? Laat het ons dan weten, want dan maken wij voor u een scherpe prijsvergelijking en zullen wij u misschien wel verrassen…….