Gisteravond was het dan (eindelijk) zover en vond de informatie/presentatie avond over Zuid Afrika plaats bij onze buren op het Dillenburgplein in Taveerne Den Dill. Samen met de collega’s van De Jong Intra Vakanties, die de presentatie voor hun rekening namen, ontvingen wij ongeveer 40 (toekomstige) klanten. Wij vonden het best spannend, alhoewel het niet de 1ste keer was voor ons, was het toch even afwachten hoe de avond zou verlopen.

Voor deze avond was het hele team aangekleed door Chintz mode en zagen we er met zijn 4-en gezellig en zomers uit en met de gezelligheid van Den Dill bracht dit ons gelijk al in een leuke, ontspannen sfeer. Nadat alles opgebouwd was, de laptop aan de beamer was geïnstalleerd kwamen onze 1ste gasten aan. De presentatie over dit fantastische land begon en al gauw was iedereen enthousiast gemaakt door de mooie beelden over de natuur, de prachtige stranden en de leuke steden en stadjes. Na de pauze, waar iedereen een glas Zuid Afrikaanse wijn aangeboden kreeg, beschikbaar gesteld door onze collega winkelier Albert Heijn Dillenburgplein, werd de laatste ronde van deze presentatie ingezet. Fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen inmiddels was geworden en hoeveel inspiratie ook wij hiervan kregen. Eigenlijk was iedereen het er absoluut over eens dat dit een fantastische bestemming is die je gewoon gezien moet hebben, een bestemming met heel veel mogelijkheden en voor iedereen wat wils.

En vanmorgen zaten we nog steeds vol inspiratie en bedachten we hoe leuk het zou zijn om dit regelmatiger te doen en kwamen er direct al een aantal ideeën naar boven. Wij denken bijvoorbeeld aan de Nederlandse Antillen, Jamaica, Thailand of Indonesië. Heeft u nog andere ideeën voor een bestemming waar u graag meer over zou willen weten? Laat het ons alstublieft weten en dan kunnen we dit misschien wel meenemen in de organisatie hiervan. Wij horen het graag van u.