Gelukkig Nieuwjaar

En zo zijn we alweer in 2019 beland, een jaar met vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Wat zou het gaan worden? Wat gaat er veranderen en blijven we gezond? Gaan we eindelijk die mooie reis maken die we al jaren in de planning hebben? Of gaan we nu dan eindelijk een Bucket List maken met de dingen die we echt gedaan moeten hebben?

Ook bij TravelXL Dolfijn Reisburo zijn we natuurlijk met deze vragen bezig. Welke bestemmingen gaan we dit jaar bezoeken en welke komen er op ons pad? Gaan we voor bijzondere bestemmingen of gaan we voor dat mooie hotelconcept met die prachtige kamers en goede service? Willen we Adults Only of gaan we naar een leuk Familie complex waar voor iedereen wat te beleven is? Moeilijke keuzes zo aan het begin van het nieuwe jaar met zo veel aanbod.

Gelukkig zijn de Travel Planners van TravelXL Dolfijn Reisburo dan aanwezig, die iedereen kunnen helpen de juiste keuze te maken, want er is inderdaad heel veel aanbod……..

Voor komend jaar zien we nu al dat er reizen gemaakt gaan worden die al jaren op iemands lijstje staan en of dat nu New York, Dubai of die rondreis Zuid Afrika is…….we gaan dat doen wat we graag¬† willen doen. En dat is het allerbelangrijkste in het leven………GENIETEN

Neem eens een kijkje op onze nieuwe websites: www.dolfijnexperience.nl en www.dolfijnverrereizen.nl en doe inspiratie op en dan zien we je heel graag terug op ons reisburo waar de koffie altijd klaar staat.

Veel liefs, Nanda, Patricia & Sylvana

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.