Ga je met ons mee naar………………..

16 december 2019              Kerstmarkt Düsseldorf

Dit jaar bezoeken we op aanraden van klanten de Kerstmarkt in Düsseldorf waar je kunt genieten van de Kerstsfeer en je de laatste kerstinkopen kunt scoren. Het vertrek is rond 08.30 uur vanaf het Dillenburgplein en terug zullen we rond ongeveer 18.30 uur vertrekken. Een lekkere lange dag dus om volop te genieten van alles wat met Kerst te maken heeft. De prijs voor deze dagtocht bedraagt € 32.50 per persoon

17 februari 2019                  Huishoudbeurs

Ook dit jaar bezoeken we wederom de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. Het vertrek is om 09.00 uur vanaf het Dillenburgplein en de terugreis zal rond 16.15 uur zijn.

De kosten bedragen € 38 en zijn inclusief vervoer, entree en een goodie bag.

13 juli 2019                          Andre Rieu

Voor deze 2 daagse trip vertrekken we vanaf het Skatepark bij De Fakkel. We rijden eerst naar het overnachtingshotel in Kerkrade waar iedereen de tijd heeft om in te checken en zich klaar te maken voor een geweldige avond. Nadat we weer verzameld hebben rijden we naar De Markt in Maastricht om de bus te parkeren, waarna iedereen vrij is om lekker een hapje te gaan eten (vooraf reservering wordt zeer aangeraden). Om 21.00 uur begint het beroemde concert op het Vrijthof waar wij voor u 1e rang kaarten hebben gereserveerd. Na het concert rijden we dan terug naar Kerkrade voor de overnachting en een heerlijk ontbijt. Zondagochtend komen we dan via Valkenburg, waar u nog een paar uurtjes heeft, terug naar Ridderkerk waar we verwachten rond 16.00 uur weer te zijn.

De kosten voor deze 2 daagse trip bedragen € 260 per persoon en is inclusief vervoer, overnachting op basis van ontbijt, lunchpakket op de heenreis en een 1e rang kaart voor het concert.

01 september 2019            Formule 1 Spa Francorchamps

De juiste informatie over deze dagtocht volgt later

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.