Ga je met ons mee naar………………..

17 april 2019                        Keukenhof

Vandaag gaan we de Keukenhof bezoeken. De prachtige bloemen in dit park zijn zeker de moeite waard om te bezoeken en natuurlijk hopen we op een prachtige dag zodat de bloemen op hun mooist zullen zijn. Samen met Ringelbergtours vertrekken we tussen half 10 en 10 uur vanaf het Dillenburgplein en u ontvangt van ons een waardebon zodat u een lekker kopje koffie/thee met wat lekkers kunt gaan nemen in het restaurant.
Gaat u met ons mee? De kosten bedragen € 40 per persoon en zijn inclusief vervoer, entree en kopje koffie/thee met wat lekkers.

26 mei 2019                         Libelle Zomerweek 

Libelle Zomerweek is de perfecte vriendinnendag, omdat….

…jullie al kunnen bijkletsen terwijl jullie op weg zijn naar het Almeerderstrand in Almere.
…hier alles wat jullie leuk vinden te doen is: shoppen, lekker eten en drinken, knutselen, koken, zingen, dansen en lachen.
…het veel te lang geleden is dat jullie een dagje zijn gaan shoppen. Tijdens de Zomerweek kunnen jullie je hart ophalen, want jullie kunnen eindeloos snuffelen bij de leukste standjes en winkeltjes en de nieuwste modetrends op de catwalk spotten.
…jullie al aan het aftellen zijn totdat het zonnetje weer schijnt en jullie volop inspiratie kunnen opdoen voor de zomertrends van dit jaar. Extra leuk: dit jaar wordt de Zomerweek omgetoverd tot een Tropical Party! De Libelle Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent!
…jullie traditiegetrouw een dagje uit beginnen met een kop koffie. Tegen zo’n overheerlijk gebakje zeggen jullie overigens ook geen nee…

Libelle dit jaar nóg een extra reden heeft voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar namelijk 85 jaar en daarom wordt de Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit!

Ga je met ons mee? De kosten bedragen € 39 per persoon en zijn inclusief vervoer, entree en een kopje koffie/thee met wat lekkers.

13 juli 2019                          Andre Rieu

Voor deze 2 daagse trip vertrekken we vanaf het Skatepark bij De Fakkel. We rijden eerst naar het overnachtingshotel in Kerkrade waar iedereen de tijd heeft om in te checken en zich klaar te maken voor een geweldige avond. Nadat we weer verzameld hebben rijden we naar De Markt in Maastricht om de bus te parkeren, waarna iedereen vrij is om lekker een hapje te gaan eten (vooraf reservering wordt zeer aangeraden). Om 21.00 uur begint het beroemde concert op het Vrijthof waar wij voor u 1e rang kaarten hebben gereserveerd. Na het concert rijden we dan terug naar Kerkrade voor de overnachting en een heerlijk ontbijt. Zondagochtend komen we dan via Valkenburg, waar u nog een paar uurtjes heeft, terug naar Ridderkerk waar we verwachten rond 16.00 uur weer te zijn.

De kosten voor deze 2 daagse trip bedragen € 260 per persoon en is inclusief vervoer, overnachting op basis van ontbijt, lunchpakket op de heenreis en een 1e rang kaart voor het concert.

01 september 2019            Formule 1 Spa Francorchamps

Vandaag gaan we samen met Ringelbergtours naar Spa Francorchamps. We vertrekken om 05.30 uur vanaf het Skatepark bij De Fakkel en zullen dan rond 08.45 uur bij het circuit aankomen. Hier kunnen de liefhebbers de gehele dag genieten van de diverse autorace zoals de F3 en de Porsche Supercup met aan het einde van de dag natuurlijk het hoogtepunt: de Formule 1 race met Max Verstappen.

De kosten bedragen € 175 per persoon voor een staanplaats en € 275 voor een zitplaats.

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.