Ga je met ons mee naar………………..

17 februari 2019                  Huishoudbeurs

Ook dit jaar bezoeken we wederom de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. Het vertrek is om 09.00 uur vanaf het Dillenburgplein en de terugreis zal rond 16.15 uur zijn.

De kosten bedragen € 38 en zijn inclusief vervoer, entree en een goodie bag.

13 juli 2019                          Andre Rieu

Voor deze 2 daagse trip vertrekken we vanaf het Skatepark bij De Fakkel. We rijden eerst naar het overnachtingshotel in Kerkrade waar iedereen de tijd heeft om in te checken en zich klaar te maken voor een geweldige avond. Nadat we weer verzameld hebben rijden we naar De Markt in Maastricht om de bus te parkeren, waarna iedereen vrij is om lekker een hapje te gaan eten (vooraf reservering wordt zeer aangeraden). Om 21.00 uur begint het beroemde concert op het Vrijthof waar wij voor u 1e rang kaarten hebben gereserveerd. Na het concert rijden we dan terug naar Kerkrade voor de overnachting en een heerlijk ontbijt. Zondagochtend komen we dan via Valkenburg, waar u nog een paar uurtjes heeft, terug naar Ridderkerk waar we verwachten rond 16.00 uur weer te zijn.

De kosten voor deze 2 daagse trip bedragen € 260 per persoon en is inclusief vervoer, overnachting op basis van ontbijt, lunchpakket op de heenreis en een 1e rang kaart voor het concert.

01 september 2019            Formule 1 Spa Francorchamps

Vandaag gaan we samen met Ringelbergtours naar Spa Francorchamps. We vertrekken om 05.30 uur vanaf het Skatepark bij De Fakkel en zullen dan rond 08.45 uur bij het circuit aankomen. Hier kunnen de liefhebbers de gehele dag genieten van de diverse autorace zoals de F3 en de Porsche Supercup met aan het einde van de dag natuurlijk het hoogtepunt: de Formule 1 race met Max Verstappen.

De kosten bedragen € 175 per persoon voor een staanplaats en € 275 voor een zitplaats.

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.