Rust en stilte in een oase van groen

Hotel Can Gaia op Mallorca ligt officieel in de gemeente van S’Horta, een stadje waar een supermarkt en een enkel restaurant te vinden is, maar in feite ligt de finca dichter bij het havenplaatsje Portocolom. In deze plaats zijn diverse leuke restaurantjes, winkeltjes en cafeetjes te vinden. Supermarkten zijn er voldoende. Voor de golfliefhebbers ligt de golfbaan Vall d’Or met 18 holes op slechts één kilometer.

Het herenhuis daterend uit 1773 is prachtig gerenoveerd met behoud van de traditionele stijl en het karakter in een gemoedelijk hotel. Hotel Can Gaia ligt op een grote finca met veel dennenbomen, terwijl het pittoreske plaatsje Portocolom op slechts 2,5 kilometer u van alle faciliteiten voorziet. Geniet van een ontspannen wandeling door de zeer ruime tuin met plaatselijke vegetatie, relax in het zwembad of de jacuzzi en ’s ochtends schuift u aan voor een heerlijk ontbijt met organische producten uit eigen tuin en kunt u kiezen voor biologisch fruit en groente uit eigen tuin.

Hotel Can Gaia bestaat uit slechts 12 kamers, waarvan twee suites, zeven junior suites en drie 2-persoonskamers. Naast een gezellige bar en ontbijtruimte vindt u ook meerdere zitjes in het hotel. Zowel in alle kamers als in de openbare ruimtes kunt u gebruik maken van gratis wifi. Uiteraard kunt u vrij rondwandelen over de grote finca of u neemt een duik in het heerlijke zwembad. Genoeg gedaan? Tijd om te relaxen? Pak een boek en zoek een ligbed in de zon of schaduw en geniet van de rust en de natuur of laat u wegzakken in de jacuzzi en geniet van de zon.

Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid dus kunt u de huurauto, die bij deze reis inbegrepen zit, makkelijk parkeren.

aantal personen

2 personen

datum

zomer 2019
Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.