Nikki Beach Bodrum

Ook de trendy hotelketen Nikki Beach heeft zijn deuren in Bodrum geopend. Met het befaamde Nikki Beach concept staat alles in het teken van uitzonderlijk entertainment en uitstekende restaurants. Het moderne witte design past uitstekend bij de natuurlijke omgeving, waarbij de moderne elementen het Nikki Beach concept onderstrepen. Nikki Beach staat bekend om het ‘luxe beach club’ concept en dat is ze wederom gelukt met de opening van dit hotel aan de baai van Torba. Het hotel met 76 kamers en suites, is gebouwd in een halve cirkel en vormgegeven als een minimalistische kubus.
Ruime kamers met spectaculair zeezicht en het ‘mybar’ entertainment system zorgen voor het speciale gevoel van ‘overdag chillen’ en dansen tot in de late uurtjes in de Nikki Beach Club. Genieten van een cocktail, een heerlijke sushi of een vers gevangen vis.
Maar ook wellness staat hoog in het vaandel bij Nikki Beach, de fitnessruimte is ultra modern en een Nikki Spa zorgt voor een ontspannen lichaam & geest. Er zijn diverse watersportfaciliteiten als surfen, waterskiën en snorkelen of vandaag liever relaxen in een van de cabana’s bij het zwembad? De keuze is geheel aan u!

aantal personen

2

datum

Zomer 2019
Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.