Casa Cook

In Casa Cook geldt het motto ‘mi casa es su casa’. Hier komen de authenticiteit van de bestemming en het ontmoeten van nieuwe culturen samen.

Je kunt in het hele hotel gebruik maken van gratis wifi. Bij het zwembad kun je heerlijk ontspannen op de ligbedden onder de Griekse zon of een parasol. Breng je lichaam en geest tot rust tijdens een yogales of breng een bezoekje aan het wellnesscentrum. Voor de actieveling is er een gym met professionele instructeurs aanwezig. Kom in contact met andere vakantiegangers en de lokale bevolking in de openbare ruimtes met vintage meubelen en zitkussens.

Lekker en gezond eten staat centraal in Casa Cook. Het hotel maakt gebruik van zorgvuldige geselecteerde ingrediënten uit de omgeving voor de verse gerechten. Op het menu kun je alles vinden van traditioneel Grieks tot aan de internationale food trends. Je kunt je eigen ritme volgen door de flexibele openingstijden van de restaurants.

Casa Cook is er speciaal voor de verfijnde vakantieganger van nu. De hotels zijn ingericht in een trendy bohemian stijl, met natuurlijke accenten in een vintage decor. Hier komen de authenticiteit van de bestemming en het ontmoeten van nieuwe culturen samen. In een Casa Cook-hotel vier je een zorgeloze vakantie.

aantal personen

2

datum

Zomer 2019
Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.