Inmiddels zijn we alweer ruim een jaar gevestigd aan het Dillenburgplein in Ridderkerk, Slikkerveer.

Het was een bewogen jaar waarin er met name achter de schermen veel gebeurde: organiseren van de cruisebeurs, het regelen van de verhuizing, meedoen aan de verkiezing “Reisburo van het Jaar” waarin we uiteindelijk 3de van de provincie Zuid Holland werden, collega Linn die ons verliet na 6 jaar en het organiseren van onze 1ste echte dagtocht: Disneyland Parijs.

Met 140 mannen, vrouwen en kinderen vertrokken we in de vroege ochtend van 15 november naar Disneyland Parijs. Voor ons best spannend, want is iedereen op tijd, verloopt alles voorspoedig en met name: zit iedereen ’s avonds weer op tijd in de bus terug naar huis? Best een verantwoordelijkheid, maar het lukte en werd een groot succes. Zelfs zo een succes dat we besloten om volgend jaar toch maar weer te gaan, want het was toch wel erg leuk. Waarschijnlijk gaan we nog meer dagtochten organiseren, zoals bijvoorbeeld Walibi Fright Night en willen we graag naar een kerstmarkt. We hebben dus ideeen genoed en die gaan we de komende tijd uitwerken. Daarnaast hebben we het idee geopperd om een Ladies-Only reis te organiseren, met alleen vrouwen dus en echte vrouwen dingen. Zoals bijvoorbeeld shoppen, musical bezoeken, tapas-tour, uitgaan….  We weten op dit moment de bestemming nog niet, maar dat komt goed. We houden u natuurlijk op de hoogte.

Maar eerst zijn daar natuurlijk de nieuwe brochures voor de zomervakantie van 2015. Wat gaat het dit jaar voor u worden? Die rondreis door Florida waar u al een tijdje mee bezig bent, of de fly drive naar Zuid Afrika of Maleisië, of wordt het toch die mooie cruise naar de Noorse Fjorden? Laat het ons maar weten en wij gaan met veel plezier met u mee zoeken. Natuurlijk kan het ook “gewoon” een leuk appartement op een Grieks eiland worden of de All Inclusive naar Turkije met het gezin. Wij kunnen u praktisch alles aanbieden en denken heel graag met u mee.

Wij zijn klaar voor het nieuwe jaar en verwelkomen u graag op ons reisburo voor de nieuwe reisbrochures, advies of natuurlijk een boeking voor uw vakantie.10492076_886385408039533_4310081424159257095_n