Ontdek smaken en geschiedenis met een wijncruise

Heeft u weleens van gedroomd om in het bezit te zijn van een eigen jacht? Waarmee u heerlijk langs de meest bijzondere plekken kunt varen? Om dit eventueel samen met vrienden of familie te doen en vooral alleen maar te genieten? Laat dit nu precies het gevoel zijn dat u ervaart tijdens een cruise met SeaDream Yacht Club. Volgens hun slogan is het “It’s Yachting, not Cruising”.

SeaDream biedt een all-inclusive concept. Alle gastronomische maaltijden, wijn bij de lunch en diner, open bar met geselecteerde premium-merken, fooien en gebruik van mountainbikes (aan boord aanwezig) en watersporten onder andere vanaf het watersport marina zijn inclusief.

De accommodaties op de jachten zijn buitenhutten, dus zonder balkon. Ze bieden veel extra’s zoals een iPod Docking Station, een gevulde koelkast, dvd/cd speler, badjassen en zelfs gepersonaliseerd briefpapier. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Tijdens deze speciale wijncruise bezoekt u de kleinere havens waar de grotere schepen vaak niet aan kunnen meren, omdat ze gewoon te groot zijn. U bezoekt meerdere wijnhuizen en ook aan boord wordt er een workshop gegeven over wijnen door iemand van een wijnchateau. De excursies zijn speciaal gemaakt om uw wijnbeleving te verrijken, wijnproeverijen worden vervolgd door heerlijke diners waarbij een selectie van de geproefde wijnen wordt geserveerd. Hieronder hebben we een aantal routes voor u uitgelicht:

aantal personen

datum

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.