Ontdek de hoogtepunten van Japan

Japan is misschien niet het eerste land waar u aan denkt wanneer u denk aan een cruise, maar dit gevarieerde en prachtige land is een cruise bestemming bij uitstek. Doordat Japan veel eilanden heeft zijn er veel verschillende havens waar kan worden aangelegd. Bij een Japan cruise wordt er vaak gevaren vanaf Tokio om dan rond te varen om Japan en dan weer terug te komen in Tokio, hierbij worden gemiddeld zo’n 15 havens aangedaan.

Een Japan cruise brengt u naar bruisende steden, natuurlijke wonderen zoals vulkanen en nationale parken, naar historische plaatsen met de iconische kersenbloesems en natuurlijk naar andere prachtige locaties. Ook kunt u aan boord genieten van de heerlijke lokale keuken. U eet de beste sushi aan boord, terwijl u langs dit prachtige land vaart.

U kunt tijdens deze cruise de hoogtepunten van Japan ontdekken zoals: Mount Fuji, Kyoto, Miyajima Island, Kersenbloesem bomen en natuurlijk nog veel meer.

Uitgelicht

Speciaal voor u hebben wij een 14-daagse cruise ‘Best of Japan’ uitgelicht. Bij deze cruise ziet u de hoogte punten van Japan, met een over night stay in Kyoto en Tokio.

 

aantal personen

1-100

datum

oktober-april
Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.