Langs de Griekse eilanden

Een klassieke ervaring van het ontdekken van de Griekse schoonheid voor de eerste keer. Zie de ansichtkaartfoto’s tot leven komen vanaf het water en geniet van een hele serie aan hotspots zoals je die alleen van de plaatjes kent.

Bij deze rederij staat alles in het teken van de Griekse gastvrijheid en de schepen varen over het algemeen rond de Griekse eilanden naar 2 havens per dag. Ervaar het authentieke Griekenland met alle zintuigen. Zie het beste van Griekenland en ontdek rustige havens, kleine eilanden en mooie stranden. Voel en ervaar de Griekse cultuur en geschiedenis door workshops aan boord en excursies aan land naar unieke monumenten. Luisteren geniet van Grieks entertainment, zoals Griekse dans en muziek en proef de authentieke Griekse keuken.

Doordat de schepen middelgroot zijn, kunnen ze havens aandoen die grotere schepen niet kunnen bezoeken. Daarnaast wordt er een all inclusive concept gehanteerd en dat betekent dat de fooien en een dranken- en excursiepakket zijn inbegrepen.

aantal personen

datum

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.