Karten, lasergamen of gewoon genieten?

Dat cruisen niet alleen voor ouderen is bewijzen de schepen van Norwegian Cruise Lines wel. Op het nieuwste schip vind je zelfs een kartbaan en de mogelijkheid om te lasergamen, maar ook een aquapark met meerdere waterglijbanen.

De schepen van Norwegian Cruise Line zijn te herkennen aan de kleurrijke beschilderingen op de boeg van het schip en hebben voldoende faciliteiten voor iedereen aan boord. Aan boord heb je de mogelijkheid om meerdere restaurants te bezoeken, al dan niet met een toeslag en daarnaast zijn er maar liefst 12 bars aanwezig waar er voor een ieder het ideale drankje te vinden is. Zo geniet je bijvoorbeeld van prachtige uitzichten in The Vibe Beach Bar aan boord van de Norwegian Encore. Wat is er nu heerlijker dan met een drankje te genieten van het uitzicht over zee of misschien wel de zonsondergang. Doordat Norwegian Cruise Lines aan boord het Free Style cruisen hanteert heb je geen vaste dinertijden en ook geen strakke kleding voorschriften.

Reis je met kinderen, ook dan is Norwegian Cruise Lines een prima optie, want aan boord wordt veel voor kinderen georganiseerd. Je hebt meerdere clubs voor diverse leeftijden, zodat alle kinderen met leeftijdsgenoten op kunnen trekken en de 12-jarigen niet bij de 4-jarigen zitten zoals in veel hotels. En in het teener gedeelte worden geen ouders toegelaten, dus dat is super.

Wil je meer informatie over de routes en prijzen? Laat het ons weten en wij kijken samen met je naar de leukste cruise.

aantal personen

1-100

datum

Zomer 2020
Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.