De ultieme Alaska ervaring

Kobaltblauwe gletsjers en oeroude fjorden. Uit het water opspringende orka’s en spelende otters. Amerikaanse zeearenden en zwarte beren die eronder naar eten zoeken. Alaska komt tot leven op een cruise van Holland America Line. Onze topschepen van perfecte grootte zijn ideaal voor het verkennen van de spectaculaire natuurlijke schoonheid van de regio. We hebben meer schepen in de regio. En onze reisschema’s, variërend van 7 tot 21 dagen, bieden meer opties om gletsjers te zien, met meer cruiseafvaarten waaronder Glacier Bay Nationaal Park en reservaat, dan enige andere rederij.

Holland America Line biedt meer bezoeken aan Glacier Bay Nationaal Park dan enige andere rederij. Elke cruise naar Alaska omvat een of meer gletsjers: Hubbard-gletsjer, de Twin Sawyer Glaciers in Tracy Arm, de gletsjers van College Fjord of Glacier Bay Nationaal Park.

Doordat de schepen van de Holland America Line kleiner zijn dan de meeste cruiseschepen, kunnen deze dichter langs de gleciers varen. Hierdoor bieden de dekken rondom de schepen direct uitzicht op de pracht van de natuur. Verken Glacier Bay met een ranger van de National Park Service en een lid van Huna Totem. Verbeter uw ervaring in de haven met EXC Tours™, onze bekroonde excursies aan wal.

14 nachten Dubbel Denali

Een voorbeeld van een cruise met de ultieme Alaska ervaring is de 14-daagse cruise, die u ook een stuk mee het land op neemt.

Hierbij begint de tocht in Vancouver, Vaar door de majestueuze Glacier Bay en verken de beroemde Inside Passage in Alaska.  Wanneer u aan land gaat, gaat u per trein naar het prachtige Danali. Waar u twee nachten door brengt. Verdiep u in Denali tijdens een inbegrepen toendra wildernistour. Eindig deze prachtige reis in Fairbanks, Alaska.

 

aantal personen

1-100

datum

april tot oktober
Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.