Daarom juist nu!!!

Een cruise is leuk!

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een cruise. Het aantal Nederlanders dat een cruise maakt, groeit zelfs met zo’n 10% per jaar. Al die nieuwe cruiseliefhebbers zien tijdens hun eerste cruise al de vooroordelen over cruisen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Vaak wordt al snel de volgende cruise geboekt. Logisch, met al die voordelen!

Om u een idee te geven van alle voordelen die het maken van een cruise u bied, zijn er hieronder een aantal uitgelicht:

1. Veel bestemmingen in één vakantie

Uw schip kan u wel naar zeven verschillende havens in vijf landen brengen in tien dagen! Dit is mogelijk omdat u vaart terwijl u dineert, uitgaat en slaapt, hierdoor gaat de reistijd ongemerkt voorbij. Het enige wat u hoeft te doen is genieten!

2. U hoeft maar één keer uw koffer uit te pakken

Uw hotelkamer vaart met u mee, dit betekend dat u geen tijd kwijt bent aan het in- en uit pakken van uw koffer. Eenmaal aan boord hoeft u niks meer, alleen vakantie vieren en genieten.

3. Overdag kunt u zelf op pad of met een van de excursies mee

Verken de bestemmingen zoals u dat wilt: zelfstandig of met één van de vele excursies die door de rederijen worden aangeboden.

4. ’s Avond kunt u genieten van het bruisende uitgaansleven

Het uitgaansleven aan boord van een cruiseschip is zeer gevarieerd en bied voor ieder wat wils: spectaculaire shows, dansmuziek van een orkest of in de disco, spanning in het casino of gezelligheid aan 1 van de bars met live muziek. Aan u de keus!

5. Luxe en comfort

Uw comfortabele hut wordt twee keer per dag schoongemaakt, het diner wordt steeds weer met een lach geserveerd en de bemanning staat altijd voor u klaar. Heerlijk al die luxe.

6. Moderne schepen met talloze faciliteiten

Op moderne cruiseschepen is van alles te beleven. Gaat u zwemmen in een van de zwembaden of ontspannen in het wellnesscentrum? Een kookdemonstratie bijwonen in het kooktheater of een film kijken in de 3D -bioscoop? Er is zoveel te beleven dat u tijd te kort komt!

7. Maaltijden en snacks zijn inbegrepen

Omdat een cruise altijd op basis van volpension is zijn uw ontbijt, lunch, diner en veel snacks aan boord inclusief, en dat van ’s morgens vroeg tot een uur of 2 ’s nachts. Waar gaat u vandaag lunchen? Op het deck of in het á la carte restaurant? Keuzes, keuzes…

8. Galakleding mag, maar het hoeft niet

Draagt u tijdens uw vakantie het liefst vrijetijdskleding? Of vindt u het juist heerlijk om chique gekleed voor de dag te komen? Of wilt u eindelijk die galajurk of smoking weer eens dragen? Voor elke voorkeur is er een geschikte rederij te vinden.

Welke cruise past bij u?

Na al deze voordelen vraagt u zich natuurlijk af: Welke cruise past er bij mij? Wat is het verschil tussen de rederijen? Waar wil ik heen? Wat neem ik wel en niet mee? Omdat de antwoorden op deze vragen heel persoonlijk zijn en afhankelijk zijn van uw wensen en behoeften, sta ik voor u klaar om u daarin te adviseren. Want het vinden van de cruise die perfect bij u past, begint met het juiste advies! Maak daarom snel een afspraak zodat ik u kan adviseren en we kunnen bekijken wat het beste aan jullie wensen zal voldoen.

aantal personen

datum

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.